Cu masina la Paris

mai 31, 2013 – 3:59 pm

Inca un vis de al meu mi s-a implinit, si anume sa merg cu masina pana la Paris. Anul acesta de 1 Mai si de Paste am fost la Paris. Pot spune ca a fost cel mai reusit trip de pana acum si ca am vizitat cam tot ce merita vazut in Paris, inclusiv Disneyland. Cel mai mult mi-au placut Turnul Eiffel, Les Invalides, Bazilica Sacre Coeur, Catedrala Notre-Dame, Grande Arche La Défense si Palatul Versailles. Pentru Disneyland ne-am dedicat o zi intrega si trebuie sa recunosc ca s-a meritat! Dupa ce voi elimina si celelalte destinatii pe care mi le-am planificat, cu siguranta ca voi reveni la Paris.
La intoarcere am facut o oprire in Germania la castelul Neuschwanstein si la muzeul BMW din Munchen. Evident si in Austria la Parndorf.

Cum a fost drumul cu masina pana la Paris? Putin obositor pana am iesit din Romania :), dar dupa foarte placut, cel putin pentru mine care imi place foarte mult sa conduc. Am facut drumul direct Ploiesti – Paris cu 3 opriri de o ora, in total 28 de ore din care 25 de condus :). In total 5255 km.

Turnul Eiffel Disneyland Neuschwanstein

 

  1. 1 Trackback(s)

  2. apr. 9, 2015: Stanca Ginel » Blog Archive » 30 ani

Post a Comment