Atractii si obiective turistice din Barcelona

august 29, 2017 – 10:44 pm

Barcelona este cu siguranta o destinatie de vacanta ideala, in mod cert poate garanta o experienta de neuitat. Atractii si obiective turistice din Barcelona sunt foarte diversificate:

Catedrala Sagrada Familia – este considerata simbolul Barcelonei. Proiectata de Antoni Gaudi in mai mult de 40 de ani din viata, este neterminata, se doresete finalizarea in anul 2026.
Parcul Guell – este considerat unul dintre cele mai artistice opere ale lui Gaudi, fiind un loc de poveste. O parte a parcului poate fi vizitata gratuit, dar pentru o alta se plateste o taxa.
Dealul Montjuic – Font magica Barcelona – este intr-adevar magica, datorita spectacolului de luminile colorate, muzica si dansul apei.
Parc d’Atraccions del Tibidabo – Parcul de distractii Tibadabo vechi de mai bine de 100 de ani cuprinde un carusel, o roata panoramica si multe alte atractii.
Catedrala Expiatori del Sagrat Cor – intrarea este gratuita, se poate ajunge la statuia lui Isus din varf, de acolo vei avea cea mai frumoasa priveliste din Barcelona.
Parcul del laberint Horta – Parcul Labirint este cel mai vechi parc din oras.
Casa Batllo – localizata in centrul Barcelonei o creatie uimitoare a lui Antoni Gaudi.
La Pedrera sau Casa Mila – una din faimoasele opere de arta construite de Antoni Gaudi
Arcul de Triumf din Barcelona – face legatura spre Parcul Ciutadella.
Zoo Barcelona – este parte din Parcul Ciutadella si gazduieste peste 7000 de animale din aproximativ 500 de specii.
Acvariul din Barcelona – gazduieste 11.000 de animale acvatice din 450 de specii. Este considerat una dintre cele mai importante expozitii de animale marine din Europa.
Catedrala La Seu – este o catedrala gotica.
Torre Agbar – Turnul Apelor in forma de glont (mai frumosa seara, fiind luminata).
La Rambla – partea veche a orasului Barcelona cu unul dintre cele mai celebre bulevarde din lume cu o promenadara centrala cu multe terase.
La Boqueria Barcelona – celebra piata din Barcelona unde vei gasi fructe exotice, dulciuri, specialitati locale, peste si frucate de mare.
Plaja Barceloneta – este cea mai faimoasa plaja cu nisip fin.
Telefericul din Montjuic – mergi cu telegondola din port pana pe faleza.
Arenas de Barcelona – fosta corida.

Post a Comment