Florenta, Milano si Verona

ianuarie 17, 2016 – 2:58 pm

Anul acesta mi-am petrecut revelionul in Florenta, oras care pentu mine este unul dintre cele mai frumoase din lume. Acesta este renunimit pentu arta si arhitectura si importanta sa din perioada Renasterii. Ponte Vecchio (Podul Vechi) este una dintre atractiile principale ale Florentei, care gazduieste magazine de lux cu bijuteri sau ceasuri. Santa Maria del Fiore este recunoscuta pentru arhitectura sa impresionanta si reprezinta a 2-a biserica ca marime din Italia. Spectacolul de articifii l-am vazut din Piazzale Michelangelo care ne-a oferit o panorama asupra intregului oras.

In primele zile din an am vizitat Milano care este cunoscut ca si capitala modei si am luat-o la pas pe strazile cu cele mai renumite branduri de haine. Domul din Milano si Galleria Vittorio Emanuele II sunt cu adevarat impresionante. Pentru ca am avut o singura zi la dispozitie nu am reusit sa vad tot, Milano avand mult mai multe de oferit! Cu siguranta voi reveni.

Ultimele zile din vacanta le-am petrecut in Verona, iar intr-una din zile am vizitat Muzeul Ferrari din Maranello, despre care urmeaza sa scriu.

Post a Comment